PRIVAT PROFF

Transport og logistikk

13. april 2021

Vi leverer direkte til byggeplass. Logistikk- og transportsystemet til Gausdal Landhandleri handler om at du får rett vare, levert på rett sted - og til rett tid.

Full sporbarhet

SMS varsling

Du får varsel på SMS når varene blir levert byggeplass.

Sanntidsrapportering

Alle varer scannes gjennom alle fasene i prosessen fra den plukkes på lager eller hentes hos leverandør, til den er levert hos deg.

Full sporbarhet - Lastebil pa mobilskjerm kart

Vi på landhandleriet vet hvor viktig det er at du får rett vare, levert på rett sted, til rett tid.

Sjåfør Tore Stubberud

Din logistikkpartner

Moderne bilpark

Den mest synlige delen av vår logistikk er de karakteristiske røde bilene. Våre over 35 moderne biler med kran er alltid på veien og klare til å levere varene hos deg i vårt ruteopplegg.

Fleksibel

Vi er tilpasningsdyktige i forhold til kapasitet på kjøreruter, og vi sørger for at prosjekter hos enkeltkunder ivaretas blant annet gjennom kundetilpassede løsninger der det skulle være behov. Dette gjør oss til den fleksible og foretrukne leverandøren som skal gi deg det lille ekstra i hverdagen.

Sertifisert

Last ned Branjesertifikat 2018-2019 Gausdal Landhandleri AS

Transport

Miljøbevissthet

Ruteoptimalisering kombinert med en relativ ny bilpark, innebærer mindre utslipp av CO2. Kvalitet og sikkerhet er viktig for oss, derfor investerer vi i toppmoderne utstyr som sikrer en god og trygg arbeidsplass for våre sjåfører.